Ulf-Göran

Ulf-Göran

Hane född 2018

Ulf-Göran
Kön: Hane
Född: 2018
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, helst, men inget måste
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Ulf-Göran kommer från en ett hem där katthållningen gått överstyr och husse inte klarade av att sköta dem ordentligt. Ulf-Göran är van att bo i en större kattgrupp och är väldigt snäll med andra katter. Han är lugn och lite försiktig, men kelig och lekfull när han känner sig varm i kläderna. Han behöver ett lite lugnare hem med förståelse för att han behöver lite tid på sig att lära känna sina nya människor.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.