Aster

Aster

Hona född 2011

Kön: Hona
Född: 2011
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Flyttar gärna med Ärna.
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Nej

Aster kom till katthemmet med sina två ungar efter att Länsstyrelsen omhändertagit dem. Aster har bott i ett hem, men haft det svårt. Hon är snäll, men har ingen tillit till människor och hon behöver tid och tålamod för att bygga upp den.

Hon är mycket liten och nätt. Hon är lugn och fungerar bra ihop med andra katter även om hon samtidigt är självständig. Har blivit nära vän med Ärna.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.