Valkyria – bokad

Valkyria – bokad

Hona född 2018

Kön: Hona
Född: 2018
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, helst, men inget måste
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Valkyria dök upp vid ett stall och bosatte sig på loftet där hon fick en kull. Katthemmet kontaktades och Valkyria fick komma till katthemmet tillsammans med sina kattungar. Hon var väldigt osäker och rädd för männisor. Det går nu att klappa henne, men hon har en liten bit kvar att ta sig.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.