Ärna

Ärna

Hona född 2016

Kön: Hona
Född: 2016
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Flyttar gärna med Aster
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Nej

Ärna matades av en dam och hon hade två kullar en på 15 veckor och en på 3 veckor. Katthemmet tog in hela familjen.

Ärna är lugn och snäll. Det går att klappa henne, men hon är försiktig och lite osäker. Hon behöver tid att få lita på sina nya människor. Hon fungerar bra ihop med andra katter, men är också självständig. Flyttar gärna med Aster.
Söker ett lugnt hem.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.