Annie

Annie

Hona född 2019

Kön: Hona
Född: 2019
Grupp: Ungkatt
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja
Energi: Medel till hög
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Annie är född ute. Hennas mamma hade två ungar när de upptäcktes. Annie och hennes bror. En volontär hjälpte till att fånga in dem för att de skulle komma till katthemmet.

Annie är lugn och snäll, men också nyfiken och busig. Hon är klappbar och njuter av det, men samtidigt lite osäker fortfarande. Hon behöver tid att lära känna sina nya människor. Hon kan tänka sig att flytta med Rubina, men det är viktigt att hon får en kattkompis som vill leka och sova med henne.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.