Torben

Torben

Hane född 2012

Kön: Hane
Född: 2012
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Låg till medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Torben har bott med flera katter hos en äldre man som inte klarade av att sköta katterna. De fick komma till katthemmet.

Torben är mjuk och lugn. Han är lite försiktig och behöver tid att titta och tänka sedan är han är väldigt kelig och njuter av det. Han är van att bo med många katter och sover ibland ihop med flera olika, men mest med Tarek.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.