Gibben

Gibben

Hane född 2007

Kön: Hane
Född: ca 2007
Grupp: Senior
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Lång till medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Gibben kom till katthemmet för att matte blivit dålig och hamnat på sjukhus. Gibben har levt med flera andra katter och är väldigt snäll i grupp. Han är självständig och behöver inte en kattkompis, men han är väldigt social med människor och vill vara med där man är. Han pratar lite grann. Pigg och fräsch herre i sina bästa år.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.