Ryszard

Ryszard

Hane född 2012

Kön: Hane
Född: ca 2012
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Lång till medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Ryszard har levt ute som hemlös i flera år och fångades in och fick komma till katthemmet. Han var först väldigt försiktig och avvaktande. Han går väldigt bra ihop med andra katter. Lugn och snäll. Han är nyfiken och nu otroligt kelig. Önskar ett inte allt för livligt hem.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.