Babbzan

Babbzan

Hona född 2008

Kön: Hona
Född: ca 2008
Grupp: Senior
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Låg till medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Babbzan matades av en äldre kvinna under en längre tid. Babbzan har fått många kullar i sitt liv. Kvinnan flyttade till ett boende och man kontaktade katthemmet för att Babbzan skulle få hjälp.

Hon är lugn och snäll. Lite skeptisk när hon träffar nya människor. Hon behöver tid att få lära känna och lita på sina nya människor. Hon är en mjuk och försiktig dam. Önskar ett lugnt hem. Skulle passa bäst som innekatt under en längre tid tills hon bott in sig.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.