Ragnvald

Ragnvald

Hane född 2012

Kön: Hane
Född: ca 2012
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Helst inte
Energi: Låg till medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Ragnvald har haft ett hem som ung, men har setts i många år som hemlös och därför fick han komma till katthemmet.

Han är lugn och snäll. Väldigt skeptisk i nuläget när han träffar nya människor. Han behöver tid att få lära känna och lita på sina nya människor. Han är dominant och tar mycket plats. Därför passar han bäst som ensamkatt i ett lugnt hem.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.