Mancha

Mancha

Hona född 2010

Kön: Hona
Född: 2010
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Levt som ensamkatt
Energi: Medel
Hundvan: Ja, små hundar
Barnvan: Från 6-8 år

Mancha har bott i ett hem med en liten hund och allt fungerade bra. Sedan gick hunden ur tiden och man skaffade en valp. Det gick bra första tiden, men sedan när hunden blev vuxen höll sig Mancha borta mer och mer. Matte kunde inte sköta pälsen och hon led att Mancha inte trivdes hemma längre.

Mancha är lugn och snäll. Lite försiktig i början. Hon är otroligt kelig. Kurrar man bara tittar på henne. Hon pratar lite grann. Hon är hundvan, men gillar inte stora hundar. (OBS, hon är helt rakad nu)

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.