Grazyna

Grazyna

Hona född 2016

Kön: Hona
Född: ca 2016
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Grazyna har bott i en familj. Kanske är hon en sommarkatt? Hon har på något sätt hamnat ute på landet själv. Hon fick en kull våren 2019. Två honor överlevde och senhösten 2019 fick hon en kull till. Hon hade flyttat in under en sommarstuga med sina barn och försökte överleva. Ägaren till stugan kom dit och upptäckte kattfamiljen och kontaktade katthemmet.

Grazyna är lugn och snäll. Lite skeptisk till en början när hon träffar nya personer. Hon är snäll med andra katter och omhändertagande. Hon behöver tid att lära sig lite på sin nya människa.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.