Greta

Greta

Hona född 2018

Kön: Hona
Född: 2018
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja
Energi: Medel till hög
Hundvan: Nej
Barnvan: Ja

Greta har bott som innekatt med en barnfamilj. Hon är utåtriktad och social. Hon vill vara med där det händer saker, men samtidigt är hon känslig och lättstressad. Hon behöver ett tryggt hem och önskar en kattkompis i sitt nya hem.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.