Galax

Galax

Hane född 2010

Kön: Hane
Född: ca 2010
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Låg till medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Galax matte blev dålig och flyttade till et boende. Det fanns ingen som kunde ta hand om katterna. Galax är van att bo med andra katter. Han är lugn och snäll. Lite försiktig, men nyfiken. Kelig. Vill ha ett lugnt hem.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.