Labrini

Labrini

Hona född 2015

Kön: Hona
Född: ca 2015
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, gärna
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Labrini har haft ett hem, men levt en tid som hemlös och hon bosatte sig i ett uthus där hon fick fyra ungar. Familjen som ägde uthuset matade familjen. Men när kattungarna började bli stora insåg man att de snart skulle kunna bli fler och kontaktade katthemmet.

Labrini är lugn och snäll. Lite avvaktande, men får hon tid att lära känna sina nya människor så är hon klappbar och go.

Hon har en extra tå/klo på varje tass.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.