Luciano

Luciano

Hane född 2019

Kön: Hane
Född: 2019
Grupp: Vuxen (ungkatt)
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, gärna
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Lucianos mamma bosatte sig i ett uthus där hon fick fyra ungar. Familjen som ägde uthuset matade familjen. Men när kattungarna började bli stora insåg man att de snart skulle kunna bli fler och kontaktade katthemmet.

Luciano är lugn och snäll. Lite avvaktande, men nyfiken och får han tid att lära känna sina nya människor så är han klappbar.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.