Roizin & Mossen

Roizin & Mossen

Hona född 2018
Hane född 2017

Kön: Hona + Hane
Född: 2018 + 2017
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, flyttar tillsammans
Energi: Medel till hög
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Roizin kommer från en kattkoloni och är själv född ute. Hon har matats och hade liten erfarenhet av människor när hon kom till katthemmet. Hon är försiktig, men det går att klappa henne och hon är snäll. Lekfull!

Mossen hittades ute i dåligt skick. Han hade fått i sig musgift och behövde hjälp. Ingen ägare hittades. Mossen har troligtvis gått ute en längre tid som hemlös. Har haft ett hem som kattunge. Är snäll, men osäker. Busig och nyfiken.

Flyttar tillsammans. De fungerar även bra med andra katter.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.