Mulle

Mulle

Hane född 2008

Kön: Hane
Född: ca 2008
Grupp: Senior
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Inget måste
Energi: Medel till låg
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Mulle har troligtvis haft ett hem som ung, men levt som hemlös i större delen av sitt liv. Han har levt ett tuff liv. Han är lite försiktig, men intresserad. Tam och hanterbar, men behöver tid att få lita på sina nya människor. Han chillar mest. Behöver tid och kärlek. Önskar ett lugnt hem.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.