Jarl

Jarl

Hane född 2016

Kön: Hane
Född: ca 2016
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Inget måste
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Hittades sjuk och påverkad i ett villaområde i Uppsala. han togs till veterinären där han fick dropp och man konstaterade att han fått i sig musgift. Han piggade på sig och fick komma till katthemmet. Ingen ägare har kunnat hittats.

Jarl är väldigt snäll. Lite försiktig. Önskar ett inte allt för stökigt hem.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.