Alma

Alma

Hona född 2019

Kön: Hona
Född: 2019
Grupp: Ung vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja
Energi: Medel
Hundvan: Nyfiken
Barnvan: Nyfiken

Alma hittades mager när hon uppehöll sig vid ett bygge. Ingen i området kände till henne.
Alma är väldigt social och kelig. Hon vill vara där man är. Vill gärna ha en kattkompis för sällskap och lek. Just nu är hon storasyster till en liten tjej på 15 veckor och det trivs hon väldigt bra med.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.