Stoker

Stoker

Hane född 2019

Kön: Hane
Född: 2019
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste.
Kattkompis: Ja, helst.
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Nej

Stoker strök omkring i ett område en tid, men han var för osäker för att man skulle komma honom nära. han fångades in för att kolla id och eftersöka ägare. Stoker var väldigt mager och medtagen och fick stanna på katthemmet.

Stoker är försiktig och vaksam, men börjar slappna av. Han fungerar väldigt bra ihop med andra katter. Han är väldigt förtjust i Jarl.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.