Jarl

Jarl

Hane född 2016

Kön: Hane
Född: 2016
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, helst
Kattkompis: Ja
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Ja

Jarl strök omkring i ett område en tid, men han var för osäker för att man skulle komma honom nära. En dag hittades han vinglig, darrig och kall. Man tog honom till veterinär där det visade sig att han blivit förgiftad. Jarl fick vård och återhämtade sig. eftersom ingen ägare gick att hitta lämnades Jarl till katthemmet.

Jarl är mycket snäll och kelig. Lekfull och vill vara med. Sover gärna i sängen. Vill gärna ha en kattkompis att leka och sova med. Han leker mycket med Stoker här på katthemmet.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.