Mini-Sarah

Mini-Sarah

Hona född 2009

Kön: Hona
Född: 2009
Grupp: Vuxen/Senior
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, helst, men inget måste
Energi: Medel/låg
Hundvan: Ja
Barnvan: Nej

Mini-Sarah har levt som innekatt tillsammans med två andra katter och en hund. Husse avled hastigt och Mini-Sarah kom till katthemmet tillsammans med de två andra katterna. Hon fick ett nytt hem och flyttade till en äldre dam där hon bott nästan ett år, men nu blev matte dålig och fick flytta till ett boende.

Mini-Sarah är mjuk och rar. Lite försiktig, men väldigt kelig och rar. Vill ha mycket kärlek.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.