Pellan Svanslösa

Pellan Svanslösa

Hona född 2018

Kön: Hona
Född: 2018
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Pellan Svanslösa är född utan svans. Hon hittades med en kull ungar vid en gård. Infångningsförsök påbörjades, men räven tog ungarna en efter en. Pellan fångades in och hon var otroligt ledsen och nästan i chock till en början. Det har släppt med tiden och hon har börjat släppa in oss och vill ha kontakt.

Pellan är lugn och snäll. Mjuk och rar. Hon är tam och kelig, men osäker och behöver tid att landa och lära känna nya människor. Hon fungerar ihop med andra katter, men är inte jätte intresserad, men det beror mest på osäkerhet.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.