Denzel

Denzel

Hane född 2015

Kön: Hane
Född: 2015
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, gärna Sylvester
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Sylvester och Denzel är förmodligen bröder och har hängt ihop hela tiden som de levt som hemlösa. De är tama, så de har haft ett hem någon gång i början av sina liv.
Denzel är lugn och snäll. Han är lite mer trygg än Sylvester som ser upp till honom. De behöver tid att landa och lära känna nya människor. Han fungerar ihop med andra katter. Vill flytta med Sylvester.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.