Brogge

Brogge

Hane född 2017

Kön: Hane
Född: ca 2017
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Brogge har gått runt en tid i ett område och sökt mat och tagit sig in till olika personer för att få mat. Han har då hamnat i bråk med de befintliga katterna och när ingen ägare gick att hitta fick han komma till katthemmet.

Brogge är ny på katthemmet och det är lite läskigt här, men han är otroligt kelig och rar. Snäll och lättsam.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.