Tony Tiger

Tony Tiger

Hane född 2012

Kön: Hane
Född: ca 2012
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Tony Tiger har gått runt en längre tid tid i ett område och sökt mat. Han slog sig ner vid en gård där han inte var önskvärd. Bonden hade planer på att skjuta Tony, men en granna övertalade bonden att de kunde fånga in Tony och katthemmet kunde ta hand om honom.

Tony Tiger är ny på katthemmet och det är lite läskigt här, men han är otroligt kelig och rar. Snäll och lättsam. Behöver lite tid att lära känna sina nya människor.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.