Luna

Luna

Hona född 2020

Kön: Hane
Född: 2004
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Luna är tredje generationen född ute, men familjen blev matad och Luna med syskon blev ganska vana med människor. Luna är ungefär 7-8 månader. Hon är mjuk och snäll. Lite försiktig. Väldigt kelig. Hon har haft en inflammation i innerörat, vilket gör att hon håller huvudet lite på sne och är fortfarande lite osäker med balansen. Troligtvis kommer dessa symtom avta med att hon återhämtar sig.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.