Dilara & Dastan

Dilara & Dastan

Hona & Hane födda 2020-09

Kön: Hona & Hane
Född: 2020-09
Grupp: Kattungar
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, med varandra
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Ett syskonpar som är väldigt sammansvetsade. De är klappbara, men osäkra. Nyfikna och lekfulla. Behöver tid och tålamod för att bygga tillåt till sin nya familj. Ej lämpliga för barnfamilj med små barn.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.