Sunä & Koen

Sunä & Koen

Hanar födda 2013

Kön: Hanar
Födda: 2013
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, varandra
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Sunä (röd) och Koen (har träffats på katthemmet och bildat ett par. De har liknande bakgrund, men att det bott i en större kattgrupp hos en äldre person som matat och inte haft så bra koll på sina katter.

Sunä klappbar och går att lyfta. Han är väldigt snäll. Osäker. Vi håller på att ta bort tänder på honom i omgångar då hand munstatus är dålig. När vi är klara kommer han bara ha några fåtal tänder kvar.

Koen är lugn och snäll, men är osäker och behöver mycket tid innan han litar på nya personer. Han blir trygg i och med att Sunä är lugn.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.