Älma

Älma

Hona född 2019

Kön: Hona
Född: ca 2019
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Älma hittades ute med en kull ungar. Ungarna är så stora att de fått nya hem.

Älma är lugn och snäll. Mjuk och rar. Hon är tam, men osäker och behöver tid att landa och lära känna nya människor. Hon fungerar ihop med andra katter, men är inte jätte intresserad, men det beror mest på osäkerhet.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.