Igor

Igor

Hane född 2010

Kön: Hane
Född: 2010
Grupp: Vuxen
Innekatt: Helst inte
Utevistelse: Ja, helst
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Medel
Hundvan: Ja
Barnvan: Ja

Igor är en lugn och trygg herre som söker ett nytt hem där han kan få tillgång till utevistelse. Han fungerar ihop med andra katter, men kan lava som ensamkatt. Han är barnvan, men inte överförtjust i den minsta sortens människovalpar. Han är hundvan, men inte jätte road av dem.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.