Kent

Kent

Hane född 2020

Kön: Hane
Född: 2020-06
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Kent kommer från en större kattgrupp hos en äldre kvinna. De har blivit väl omhändertagna och gullade med, men har inte erfarenhet av många andra människor. Han är klappbar och gosig, men behöver tid att lära känna sina nya människor. Lekfull. Nyfiken.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.