Kewin & Knut

Kewin & Knut

Hanar födda 2015

Kön: Hanar
Född: ca 2015
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, varandra
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Nej

Killarna kommer från en större kattgrupp hos en äldre kvinna. De har blivit väl omhändertagna och gullade med, men har inte erfarenhet av många andra människor. De är båda klappbara och gosiga, men behöver tid att lära känna sina nya människor.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.