Iskko

Iskko

Hane född 2021 – OBS! Döv!

Kön: Hane
Född: 2021-03
Grupp: Kattunge
Innekatt: Ett inget måste
Utevistelse: Nej
Kattkompis: Ja
Energi: Hög
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Iskko är döv. därför ska han vara innekatt. Han behöver en trygg kattkompis, en hane runt 1-3 år.
Iskko är ett energiknippe till hundra. Han ska vara med och se vad som händer. Om inget händer ser han till att något gör det. Han är väldigt go och rar, men är en riktig “Emil”. Han pratar. Iskko kräver ett förstående hem, som har erfarenhet av speedade katter.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.