Bronson

Bronson

Hane född 2012

Kön: Hane
Född: 2012
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja, men inget måste
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Nej

Har gått som hemlös i flera år och setts gå mellan gårdarna. Han är tam, men väldigt osäker. Han behöver tid att lära känna nya personer. Han är otroligt nyfiken. Fungerar bra med andra katter. Han har en gammal läkt skada på vänster öga.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.