Feliddy

Feliddy

Hona född 2020

Kön: Hona
Född: 2020
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja, men inget måste
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Hög
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Dök upp hos en familj och bosatte sig vid deras hus. Man sökte ägare i två månader utan resultat och då frågade om man kunde lämna henne på katthemmet för att få ett nytt hem. Pigg och alert tjej. Nyfiken och pigg. Väldigt bestämd. Bör ej bo i småbarnsfamilj.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.