Länny

Länny

Hane född 2008

Kön: Hane
Född: 2008
Grupp: Vuxen
Speciella behov: Diabetiker
Innekatt: Ja
Utevistelse: Nej
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: medel till låg
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Länny har gått ute som hemlös under många år. Uppmärksammades att han var väldigt mager och sliten. Fångades in och kom till katthemmet där vi upptäckte att han hade diabetes och han behandlas nu med insulin. Hans diabetes är stabil.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.