Saturnus

Saturnus

Hane född 2013

Kön: Hane
Född: 2013
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja, men inget måste
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Nej

Har gått som hemlös i flera år och setts gå mellan gårdarna. Han sågs skadad en dag och katthemmet kontaktades för att fånga in honom för att hjälp. Hans öga gick inte att rädda. Han är tam och det går att klappa honom, men han behöver tid att lära känna nya personer.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.