Timja

Timja

Hona född 2014

Kön: Hona
Född: 2014
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja, men inget måste
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Ja

Timja föddes ute och kom till katthemmet som liten. Hon flyttade till en familj där hon bott fram tills det uppstod allergi i familjen och hon kom tillbaka till katthemmet. Hon är mycket snäll och rar, men har ett dåligt självförtroende och behöver en trygg och stabil miljö att bo i. Hon vill väldigt gärna ha en trygg kattkompis som hon kan få stöd av.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.