Viejo

Viejo

Hane född 2021-09

Kön: Hane
Född: 2021-09
Grupp: Kattunge
Innekatt: Ja, men inget måste
Utevistelse: Inget måste
Kattkompis: Ja, sin bror Veine
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Född i en koloni hos en äldre herre som matat katter i flera år.

Lugn och snäll. Försiktig, men nyfiken. Ovan vid nya personer, men är på gång. Klappbar. Passar inte i en livlig familj. Vill gärna flytta med sin bror Veine. Behöver tid att lära känna sina nya människor.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.