Vesna

Vesna

Hona född 2020

Kön: Hona
Född: 2020
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja, men inget måste
Utevistelse: Nej, inget måste
Kattkompis: Ja, vill ha en kompis
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Är född ute och har bott i en kattkoloni och matats. Hon är klappbar och rar, men behöver tid att landa och lära känna nya människor. Hon är pigg och nyfiken samtidigt som hon är försiktig. Önskar en kattkompis i sitt nya hem.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.