Lucy

Lucy

Hona född 2012

Kön: Hona
Född: 2012
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja, men inget måste
Utevistelse: Nej, inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Ja

Lucy skulle bli avlivad för att hon börjat kissa inne, men blev lämnad till katthemmet som upptäckte att hon hade väldigt ont i en tand. Tanden togs bort och nu mår Lucy väldigt bra. Hon är pigg och kavat. Mycket kelig och vill vara med.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.