Nuttis

Nuttis

Hona född 2007

Kön: Hona
Född: 2007
Grupp: Senior
Innekatt: Ja, helst
Utevistelse: Nej, inget måste
Kattkompis: Ja, sin syster Kitty
Energi: Låg
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Nej

Nuttis kom med sin syster Kitty till katthemmet för att ägaren blivit sjuk och inte kunde ta hand om katterna. Systrarna har levt som innekatter. De är lugna och snälla. Lite försiktiga. De önskar ett lugnt hem.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.