Runga

Runga

Hona född 2013

Kön: Hona
Född: 2013
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja, men inget måste
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, helst
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Runga har bott i en familj som ung, men har sedan kommit bort eller lämnats. Hon sökte sig till en gård där hon levde och fick flera kullar. När man skulle sälja gården ville man få bort Runga och hennes ungar. De fick komma till katthemmet.

Runga är liten och nätt, nyfiken, lugn och snäll. Försiktig, men när hon får lära känna en är hon tillgiven. Ovan vid nya personer, men är på gång. Passar inte i en livlig familj. Vill gärna ha en kattkompis. Behöver tid att lära känna sina nya människor. Bor just nu tillsammans med två andra katter på katthemmet.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.