Brady

Brady

Hane född 2019

Brady
Kön: Hane
Född: 2019
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja, men inget måste
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Medel
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Vet ej

Dök upp hos en kvinna och sökte skydd på hennes veranda. Var mager och i dåligt skick. Hon sökte ägare, och när ingen hittades ställde hon honom på kö till katthemmet, under tiden ordnade hon så att Brady blev kastrerad och vaccinerad m.m.

Han är lite försiktig och osäker. Är helt lugn och vill ha kontakt, men är ej redo att släppa någon nära ännu. Han är helt tam, men sviken. Han fungerar bra med andra katter.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.