Tom-Liam

Tom-Liam

Hane född 2019

Tom-Liam
Kön: Hane
Född: 2019
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja, men inget måste
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja
Energi: Medel
Hundvan: Är skeptisk
Barnvan: Vet ej

Gick i Fittja centrum hela sommaren. Ingen ägare har kunna hittats.

Han är lite försiktig i början, men är väldigt nyfiken och lekfull. Fungerar bra med andra katter. Kelig när kan fått titta och tänka lite är han kelig. Vill väldigt gärna ha en kompis. Han är lugn och vill inte brottas och stöka, utan han vill ha en lugn kompis att umgås med.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.