Feline FortiFlora Probiotika

325 kr

FortiFlora Feline är ett probiotiskt fodertillskott för vuxna katter och kattungar, speciellt framtaget för att stödja tarmens hälsa och balans. Innehåller levande goda bakterier och kan vara användbart för att balansera tarmfloran och hantera diarré i samband med stress, antibiotikabehandling eller dietförändring.

  • SF 68 Innehåller en garanterad nivå av en unik mikroinkapslad stam av livskraftig probiotika (SF 68) (minst 5 x 108 CFU*/g). Mikroinkapslingsprocessen förbättrar stabilitet och garanterar tillskott av levande bakterier i mag- och tarmkanalen.
  • Probiotika. Har bevisats främja hälsa och mikroflorabalans i mag- och tarmkanalen. Innehåller mjölksyrebakterien Enterococcus faecium (SF 68), i nivåer som bevisats främja mag- och tarmhälsa och mikroflorabalans hos katter.
  • Immunförsvar. Har bevisats främja ett starkt immunförsvar.
  • Främjar hälsa och balans i mag- och tarmkanalen.

Utfodringsguide: Strö en portionspåse dagligen över din katts vanliga foder, för att ge en effektiv nivå av probiotika.

Vid lös avföring ger du 1 portionspåse FortiFlora varje dag, strödd över den vanliga maten, till minst 7 dagar efter att avföringen blivit normal igen. För att förbättra det naturliga skyddssystemet ger du 1 portionspåse FortiFlora varje dag i minst 30 dagar. Vid utfodring för att återställa mag- och tarmbalans på grund av antibiotikaanvändning ger du 1 portionspåse FortiFlora varje dag under antibiotikaanvändningen och till 7 dagar efter den sista dosen antibiotika.

Portionspåsar på 1 g.
Innehåller: 30 portionspåsar.

4 i lager