Äldre katt in

En äldre katt har kommit till katthemmet för att husse har gått bort. Det var ordnat med att en vän skulle ta hand om katten, men när Tiger flyttade in svullnade ett barn upp och de blev tvungna att uppsöka akuten. Det var med stor sorg som de lämnade ifrån sig Tiger som är 17 år. Jag har redan hittat ett jourhem som kommer ta hem Tiger på lördag 🙂

Tiger
Tiger

 

Tigers ägare hade för att antal år sedan börjat mata det som han kallade för en vildkatt. När den dök upp hos honom var katten väldigt mager och skygg. Det hade tagit ett antal veckor av matande för att få katten att få förtroende för ägaren. Vildkatten var okastrerad och hade senare blivit tam för ägaren.

Nu visade det sig att vildkatten, som ägaren döpt till Knutte, faktiskt är kastrerad och inte alls någon vildkatt från början. Tyvärr inte id-märkt. Jag tänker mig att någon kan sakna en grå hankatt med vita tecken, som kom bort för ett antal år sedan i Bergshamra. Jag vill skriva om det för jag vet hur svårt det är att gå vidare när man inte får veta vad som hänt sin pälskling.

Knutte
Knutte

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21