Ångest

Har jobbat som en galning på överklagan som ska skickas in idag till Högsta förvaltningsdomstolen. Vet inte hur många timmar jag lagt ner, men med ett tresiffrigt antal är det snålt mätt. Vår advokat har tittat på det jag skrivit i helgen och kommit med synpunkter och tillägg. Jag har läst, förfinat och skickat tillbaka det till henne. Hon har läst, förfinat och skickat tillbaka till mig. Nu efter flera omgångar, så är vi väldigt nöjda med resultatet. Vi ska ringas och gå genom allt innan allt skickas in.

Jag kunde inte komma till ro alls i går kväll. Något som börjar bli en vana tyvärr. Helt plötsligt, mitt i natten, drabbades jag av en rejäl panikångestattack. Jag har haft otroliga problem med stark panikångest under min uppväxt, men lyckades som vuxen få kontroll och har genom en strategi lyckats hantera anfallen och varit fri i tolv år. Jag fick även torgskräck i 20-års-åldern som ett resultat av panikångesten.

Nu brast fördämningen helt och jag fick alla obehagliga symtom med hjärtklappning, svettningar, skakningar, andnöd, sväljsvårigheter, en känsla av kyla, rodnad och värmevågor och att tårarna sprutar. Det känns som att världen håller på att gå under och man vet inte vad man ska ta sig till. Stackars Jan blev så orolig. Jag ville inte väcka honom, men då gjorde Zelma det genom att hoppa på honom och slicka honom i ansiktet. Hon brukar aldrig göra något sådant på honom.

Idag är det bättre, men jag är trött och känner mig deppig. Sitter och väntar på att klockan ska bli två, för då ska jag ha telefonmötet med juristen.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670